Μιλώντας μετά τη σύλληψή του, ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει απαντήσεις στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το περιοδικό YOU σε όλα όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό και τον αφορούν.
Τα χρέη και η σύλληψη
Τελικά δεν το έζησα και τόσο τραγικά γιατί βγήκαν και πολλοί και γνωστοί και μίλησαν καλά για μένα. Δεν είναι τόσο κανιβαλιστικό, από αυτούς τουλάχιστον που με ενδιαφέρουν. Οποιοσδήποτε άνθρωπος εκτεθεί με αυτόν τον τρόπo στα media αισθάνεται άβολα. Παρά το γεγονός ότι δεν μου φαίνεται, είμαι πολύ ντροπαλός κι έχω μεγάλο κόμπλεξ με την τιμή μου. Για αυτό πήγα κι έδωσα τα σπίτια μου από κόμπλεξ. Θα μπορούσα να έχω σπίτια να μην με κυνηγάει κανείς. Να έχω κλείσει τα μαγαζιά έναν χρόνο νωρίτερα, αλλά από κόμπλεξ και μούρη δεν το έκανα. Και από πάνω τα ακούω κιόλας. Τότε μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν ανάμεσα στο να βρίσω κανέναν και να πω «έλα εσύ στη θέση μου», και στην κόντρα να βγω descent και όχι δραματικός. Δεν είναι εύκολο. Δεν κάνω τον μάγκα αλλά είναι άδικο. Όταν ένας άνθρωπος πληρώνει ότι έχει και δεν έχει και μένουν κάποια απόνερα της πτώχευσης γιατί κυνηγάς αυτόν και δεν κυνηγάς κάποιον με πολλά; Είναι ηθικό όλο αυτό που συμβαίνει με τον Γαβαλά που κάθε τόσο πετάγεται μέχρι τα δικαστήρια; Ε, τότε να κάνουμε τη ΓΑΔΑ τηλεόραση. Όλο αυτό είναι ένας καρκίνος.
Το προσωπείο το βάζω καθημερινά εδώ και τρία χρόνια, δεν το έβαλα μόνο σήμερα. Ρώτα τον Λάτσιο και όσους ήταν στο «Βράδυ». Στο καμαρίνι μου έριχνα τρεις κουτουλιές στον τοίχο κι έκλαιγα. Αυτά τα πράγματα πάνε λάου – λάου. Στην αρχή υπάρχει η θλίψη, μετά η αποδοχή και τέλος η κατάθλιψη. Έπαιζα θέατρο για να χαμογελάσουμε κι έλεγαν «κοίτα τον αναίσθητο γελάει». Φαλίρισα, δεν έμεινε τίποτα, μου κάνετε πλάκα; 32 χρόνια δουλειάς έκαναν φτερά… Τι άλλο να πάθω δηλαδή. Τον άφησαν λέει, να μένει στο σπίτι του. Ναι, όταν ήρθαν να μου τα πάρουν όλα έκανα ένα deal με την τράπεζα να κρατήσω το σπίτι μου για 4 χρόνια μέχρι να φύγουν τα παιδιά μου για να σπουδάσουν. Αυτή είναι η αλήθεια».
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι
Χάθηκαν τόσα πράγματα στην εταιρεία . Είχα πει τότε να πουληθεί το «Down Town» και το «ΟΚ» σε ανθρώπους γνωστούς που ήθελαν τα έντυπα και τα χρήματα να πήγαιναν στους εργαζομένους, 200 με 300 χιλιάρικα θα ήταν. Μπήκαν στη μέση οι δικηγόροι και είπαν «όχι». Και τους είχαν προειδοποιήσει ότι σε 2-3 χρόνια δεν θα αξίζουν τίποτα.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Από την αρχή είπαμε με την Τζένη να δώσουμε περισσότερο χώρο από πριν στον Ουγγαρέζο γιατί του αξίζει. Άλλωστε θεωρώ ότι το χιούμορ του με το δικό μου κολλάει. Παρόλο που ήταν φίλοι με τον Γιώργο, νομίζω ότι είμαστε πιο ταιριαστοί στο χαβαλέ.
Η Τζένη Μπαλατσινού
Ξέραμε στην αρχή ότι η Τζένη θα έβγαινε πιο παγωμένη και στη συνέχεια θα ‘’έσπαγε’’. Γιατί σαν άνθρωπος δεν θέλει να δίνει δικαιώματα, Γι’ αυτό και σαν γκόμενα ποτέ δεν την λες προκλητική. Άρα και στην εκπομπή θα βγει ανάλογα από τη στιγμή που δεν έχει πείρα. Δεν είναι Μενεγάκη που κάθεται στον καναπέ και κάνει νούμερα. Έχει τη χαριτωμενιά της γιατί είναι ωραία γκόμενα αλλά το κλέβει. Με την παραγωγή είχαμε προβλέψει ότι η Τζένη θα λυθεί κατά τον γενάρη. Τώρα είναι Νοέμβριος και η τζένη το έχει βρει!
Το ποιος κάνει καλύτερες συνεντεύξεις στην ελληνική τηλεόραση δεν θα το συζητήσω. Αυτός είναι ένας και το λέω με «καβάλημα»: Εγώ. Το ποιος είναι καλύτερος παρουσιαστής το πρωί, αυτός μπορεί να είναι και ο Λιάγκας. Αυτό είναι θέμα γούστου. Αλλά έχω μια ιστορία 400 ατόμων στο ‘’Βράδυ’’ που ήταν θέμα συζήτησης την επόμενη μέρα στα κανάλια. Το βράδυ ο Λιάγκας μπορεί να δείξει ένα άλλο πρόσωπο αλλά κι εγώ το μεσημέρι είμαι χειρότερος από το βράδυ.
Πηγή: zappit
xespao
Tags: άνθρωπος, Γιώργος Λιάγκας, ζήτηση, πρόσωπο, πτώχευση, σύλληψη, τιμή, τράπεζα, χρήματα, χρόνια