5 Κανόνες του Κρασιού που πραγματικά έχουν σημασία

Σίγουρα όλοι έχουμε βιώσει την παρακάτω κατάσταση: Βρισκόμαστε καλεσμένοι σε κάποιο σπίτι για δείπνο, όπου σερβίρουν ένα κρασί που ξέρουμε ότι σίγουρα είναι πολύ καλό. Ωστόσο, εκείνο το βράδυ, για κάποιο λόγο,

η γεύση του ήταν χάλια. Επίπεδη. Άψυχη.

Η πρώτη ενστικτώδης αντίδραση είναι να υποθέσουμε ότι φταίμε εμείς. Εντάξει, ο ουρανίσκος μας δεν λειτούργησε, συμβαίνει. Ή ίσως απλά δεν είμασταν δεκτικοί μετά από μια δύσκολη μέρα ή κάτι τέτοιο. Φυσικά, ίσως ήταν μια λιγότερο καλή παρτίδα, από κάποια κακή οιναποθήκη ή ένας κακής ποιότητας φελλός. Θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι φταίει το 

ολόκληρο το άρθρο εδώ

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: