O διάσημος αυτός γαλλικός οίνος δεν συνδέεται μόνο με το χαβιάρι και τις προπόσεις. Τα περίεργα ονόματα στις φιάλες και οι ακριβές τμές καθιστούν την επιλογή σαμπάνιας μια δύσκολη υπόθεση. Και αν πρόκειται να απολαύσεις μια σαμπάνια, τουλάχιστον πρέπει να ξέρεις πώς να την επιλέξεις!
Την σαμπάνια θα την βρεις πλέον σε
πολλές λίστες εστιατορίων, γιατί η σύγχρονη τάση θέλει να αντιμετωπίζεται ο πασίγνωστος αυτός αφρώδης οίνος, όπως και κάθε άλλο κρασί. Δεν χρειάζεται να φυλάξεις μια σαμπάνια για ειδική περίσταση. Γιατί να μην είναι η σαμπάνια το κρασί που θα ανοίξεις μεσοβδόμαδα, συνδυάζοντας το με ένα καλό φαγητό ντιλίβερι; Γι΄ αυτό ο σομελιέ Robert Bohr, μας δίνει οδηγίες για το πώς να επιλέξουμε μια σαμπάνια για κάθε περίσταση.
η συνέχεια στο krasiagr.com
seleo.gr-Lifestyle