Βάζουμε στο μπολ 1 κούπα βούτυρο λιωμένο,1 κούπα.ζάχαρη,2 κούπες γάλα.χλιαρό 1 αυγό,1 κουταλάκι ξερή μάγια,1 κουταλάκι μπέικιν και ανακατεύουμε με.πιρούνι.
Στην συνέχεια ρίχνουμε 5 κούπες αλεύρι ανακατεύουμε να έχουμε μια.ζύμη πολύ πολύ αφράτη.
Οπότε την αφήνουμε να.ξεκουραστεί 1 ώρα και στην συνέχεια ανοίγουμε ένα τετράγωνο παχύ φύλλο το οποίο βουτυρώνουμε πάρα πολύ καλά τοποθετούμε πάνω μπόλικη ζάχαρη με.ψιλοκομμένα καρύδια μπόλικη κανέλα και κολλάρουμε.
Οπότε κόβουμε σε λωρίδες και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και τα.ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά φυσικά τον φούρνο μας.
Όταν κρυώσουν διακοσμούμε με γλάσο !!
Γλάσο
Βάζουμε.2 κούπες άχνη ζάχαρη στο μπολ και προσθέτουμε σταγόνες νερό ανακατεύουμε σιγά.σιγά μέχρι να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό