ΥΛΙΚΑ
- 1 φαριν-απ
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 1-2 χούφτες τριμμένο τυρί
- 1 κεσεδάκι σπορέλαιο
- 1 αυγό για τη ζύμη
- στη μύτη του κουταλιού αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη
- 400-500γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 10-15 μικρά λουκανικάκια Φρανκφούρτης ψιλοκομμένα
- 1 αυγό για το άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύουμε σε μπωλ το φαριν-απ,το γιαούρτι,το σπορέλαιο,το τυρί,το αυγό και τη ζάχαρη με το αλάτι και ζυμώνουμε
Προσέτουμε τη φέτα και τα λουκανικάκια και ξαναζυμώνουμε ελάφρα
πλάθουμε μπαλάκια,(περίπου όσο το μέγεθος απο ενα κεφτεδάκι) και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν
Μπορείτε ακόμα να βάλετε μέσα μανιτάρι,πιπεριές,μέχρι και παστουρμά για πικάντικο γούστο!!
Προσέτουμε τη φέτα και τα λουκανικάκια και ξαναζυμώνουμε ελάφρα
πλάθουμε μπαλάκια,(περίπου όσο το μέγεθος απο ενα κεφτεδάκι) και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν
Μπορείτε ακόμα να βάλετε μέσα μανιτάρι,πιπεριές,μέχρι και παστουρμά για πικάντικο γούστο!!
Συνταγή Zoi Athanasiadou
Originally posted 2016-09-18 12:13:27.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό