Αλλαγή σκηνικού στον πολυσυζητημένο γάμο του Κλούνεϊ

Αλλαγή σκηνικού στον πολυσυζητημένο γάμο του Κλούνεϊ

Αλλαγή σκηνικού στον πολυσυζητημένο γάμο του Κλούνεϊ
Το Σάββατο αναμενόταν ο του Τζορτ Κλούνεϊ και της Αμάλ Λαμουντίν, όμως όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με την Telegraph, το μυστήριο θα τελεστεί σύμφωνα με τις τοπικές αρχές τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα La stampa και το People, οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πως την προσεχή Δευτέρα μεταξύ 12 το πρωί και 14:00 το μεσημέρι θα κλείσουν οι δρόμοι γύρω από την γέφυρα Ca’Farsetti, όπου βρίσκεται το δημαρχείο.

Για ακόμη μία φορά το ζευγάρι, το οποίο δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσει οποιοδήποτε στοιχείο για τον γάμο του, αφήνει έκπληκτο τον κόσμο, καθώς ο γάμος αναμενόταν στις αρχές Σεπτέμβρη με πολλούς θαυμαστές να σπεύδούν έξω από την εκκλησία, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Κλειστά τα χαρτιά τους κρατούν και οι δύο καθώς όχι μόνο δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα η οποία θα τελεστεί το μυστήριο αλλά πλέον αμφισβητείται και η μέρα του γάμου.

Ηθοποιοί, μόδιστροι και διεθνούς φήμης καλεσμένοι έχουν ωστόσο καταφτάσει στη Βενετία για το πολυσυζητημένο γάμο του 35χρονου Τζορτζ και της 36χρονης Αμάλ .

Αλλαγή σκηνικού στον πολυσυζητημένο γάμο του Κλούνεϊ

Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι οι νιόπαντροι Μπραντ Πιτ και , ο Ματ Ντέιμον, η Σίντι Κρόφορντ, ο Μπόνο από τους U2, ο τενόρος Αντρέα Μποτσέλι και η Λάνα Ντελ Ρέι.

Το γαμήλιο μυστήριο θα τελεστεί σήμερα στην Πόλη των Δόγηδων, στην αναγεννησιακή πόλη της Ιταλίας, ένα μέρος που γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι μιας εκεί πρωτογνωρίστηκαν, εκεί έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και εκεί συνηθίζουν να κάνουν τις περισσότερες βόλτες τους.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί μεγάλη δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο ενώ η τελετή του γάμου θα γίνει τη Δευτέρα σε ένα μεγαλοπρεπές κτίριο στο Μεγάλο Κανάλι που ανήκει στο δήμο της Βενετίας.

Αλλαγή σκηνικού στον πολυσυζητημένο γάμο του Κλούνεϊ

Το νεόνυμφο ζευγάρι μαζί με την κολλητή του Κλούνεϊ, Σίντι Κρόφορντ και τον σύζυγό της

Τα στενά σοκάκια και οι πλακόστρωτες διαβάσεις θα κλείσουν και δε θα επιτρέπεται τόσο στους πεζούς όσο και στους δημοσιογράφους να πλησιάσουν.

Η Αμάλ έχει επιλέξει νυφικό της Σάρα Μπάρτον, του οίκου Αλεξάντερ Μακ Κουίν. Τον ίδιο οίκο είχε εμπιστευτεί και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.Το γαμπριάτικο κοστούμι θα είναι του οίκου Αρμάνι, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σχεδιαστής!

Αλλαγή σκηνικού στον πολυσυζητημένο γάμο του Κλούνεϊ

Ο Ματ Ντεϊμον με την σύζυγό του Λουτσιάνα θα δώσουν το παρόν στη γαμήλια τελετή

Ο γάμος θα τελεστεί στο 24 δωματίων «Canal Grande», διακοσμημένο από τον περίφημο αρχιτέκτονα Μικελάντζελο Γκουγκενχάιμ ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 1.270 την βραδιά.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: