Από τι πέθανε τελικά η Νατάσα Βαρέλα και τι αποκαλύπτουν φίλοι και συνάδελφοι για την αιτία θανάτου;
Ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά η οποία πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η Νατάσα Βαρελά που έφυγε μόλις στα 30 της χρόνια ήταν ένα γλυκό όμορφο και καλό παιδί και όλοι οι συνάδελφοί της είχαν να πουν ένα καλό λόγο γι΄ αυτήν.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι αιτία θανάτου της Νατάσας Βαρελά ήταν η διάτρηση στομάχου και μάλιστα πληροφορίες έκαναν λόγο για μάχη που κράτησε μόλις 2 ώρες. Ωστόσο, ο Νάσος Γουμενίδης αποκαλύπτει μαρτυρίες φίλων και συναδέλφων για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Νατάσα Βαρελά και φέρνει την ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε.
Διαβάστε Ολόκληρο το Άρθρο του nassosblog:
Είχαμε την πικρή πρωτιά να το γράψουμε πρώτοι. Δύσκολο πολύ για μένα καθώς ήταν ένας άνθρωπος που εκτιμούσα πολύ.
Η Νατάσα Βαρελά «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Αυγούστου 2018, σε ηλικία μόλις 33 ετών.
Ωστόσο σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Adiakritos.gr δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την αλησμόνητη δημοσιογράφο να «έσβησε” ξαφνικά μέσα σε δύο ώρες στο νοσοκομείο.
Φίλοι και συνάδελφοι της υποστηρίζουν ότι έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για πάνω από είκοσι μέρες στην ίδια τη θανούσα και τους οικείους της και την προέτρεπαν να σπεύσει άμεσα για ιατρικές εξετάσεις. Κάτι που δυστυχώς δεν εισακούστηκε…
Σύμφωνα πάντα με αγαπημένα και στενά φιλικά της πρόσωπα, η Νατάσα φέρεται να είχε χάσει τη διάθεση της και να απουσίαζε το τελευταίο χρονικό διάστημα από την εργασία της λόγω προβλημάτων υγείας. Παρουσίαζε στομαχικές διαταραχές και παραπονιόταν ότι είχε πόνους στην κοιλιά. Αντί όμως να σπεύσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο λέγεται ότι λάμβανε τα τελευταία 24ωρα ισχυρά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή με βάση την φαρμακευτική ουσία ρανιτιδίνη και μάλιστα σε συνδυασμό -σύμφωνα με μαρτυρίες- με κάτι πόσιμο εντελώς ακατάλληλο για την ταυτόχρονη λήψη με το συγκεκριμένο φάρμακο.
Να τονίσουμε ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούν τα Μη Στεροειδή Αντιφλεγμονώδη Φάρμακα (ΜΗΣΑΦ) αφορούν πολλά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού αλλά στο 90 % των περιπτώσεων τους εντοπίζονται στο γαστρεντερικό σωλήνα και μπορεί να κυμαίνονται από απλή επιγαστραλγία μέχρι σοβαρή ή και θανατηφόρα γαστρορραγία ή διάτρηση του στομάχου. Θα πρέπει να τονισθεί ότι οι βλάβες που προκαλούν τα ΜΗΣΑΦ δεν περιορίζονται μόνο στο βλεννογόνο του στομάχου αλλά επεκτείνονται και στο βλεννογόνο του λεπτού και του παχέος εντέρου. Πέρα από την προαναφερθείσα αιμορραγία και διάτρηση τα φάρμακα αυτά μπορούν να προκαλέσουν και μόνιμη στένωση του εντερικού αυλού.
Στην περίπτωση της αδικοχαμένης Νατάσας Βαρελά όλα δείχνουν ότι καθυστέρησε υπερβολικά η επίσκεψη της σε νοσοκομείο ώστε να διαγνωστεί έγκαιρα το πρόβλημα στο στομάχι της και να λάβει την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή.
Tο πεπτικό έλκος είναι δυνατό να προκαλέσει πόνο και αιμορραγία. Aν μάλιστα δεν θεραπευτεί είναι πιθανόν να οδηγήσει τον πάσχοντα στο χειρουργείο. Xρόνια φλεγμονή από ένα έλκος δυνατόν να προκαλέσει οίδημα και ουλοποίηση των γαστρικών ιστών, εμποδίζοντας έτσι τη δίοδο της τροφής προς το λεπτό έντερο και προκαλώντας εμέτους και απώλεια βάρους. Σπάνια στις μέρες μας, οι επιπλοκές του έλκους μπορεί να οδηγήσουν και στο θάνατο.
Και δυστυχώς συνέβη στη Νατάσα…
Πηγή: fimes.gr
(?)
SHOWBIZ
Tags: showbiz