Υλικά
- 1,5 κούπα ινδοκαρυδο
- 1,5 κούπα φαρίνα
- 1 κγ μπεικιν
- 23 κούπας βούτυρο
- 1κουπα Ζάχαρης
- 3 αυγά χωρισμένα
- 23 κούτας γάλα
- ξύσμα πορτοκάλι
Για την κρέμα
- 1,5 λίτρο γάλα
- 6 κσ κορνφλάουρ
- 5κσ σιμιγδάλι ψιλό
- 3 κρόκους
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- βανίλια
Για την επικάλυψη
- γκαρνί κ ινδοκαρυδο.
Για το σιρόπι
- 1,5 κούπα νερό
- 1,5 ζάχαρη
- 2 κσ βούτυρο
- ξύσμα λεμονιών
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη,ρίχνουμε τους κρόκους,χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα ξεχωριστά.προσθέτουμε στο μείγμα κρόκων όλα τα υπόλοιπα υλικά κ τέλος τη μαρέγκα με μια μαρίζ καλύτερα.ψήνουμε στους 180 περίπου μισή ώρα.σιροπιάζομαι το κρύο γλυκό με το ζεστό σιρόπι.Για την κρέμα βράζουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσει η κρέμα.Την στρώνουμε επάνω από το κέικ αφού κρυώσει και τέλος προσθέτουμε την σαντιγι- γκαρνί
Γαρνίρουμε με κερασάκια και ινδοκάρυδο .
Γκόλφω Νικολάου-Διαμαντης Φυδανάκης
Originally posted 2017-10-24 09:46:34.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό