Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδια 11 – 12

Διαφήμιση – Advertisement

Δευτέρα 15/7/2024 – Επεισόδιο 11: Ένας vip ασθενής, ο διάσημος επιχειρηματίας κ. Τζιχάν, έρχεται για εξετάσεις και ο Πρόεδρος του νοσοκομείου αναθέτει τη φροντίδα του στους δύο καλύτερους γιατρούς του: τον Δρ. Εβρέν και τον Δρ. Τιμούρ.

Εκείνοι ανακαλύπτουν ότι ο ασθενής πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου, όμως διαφωνούν για το ποια ακριβώς θα πρέπει να είναι η αγωγή του. 
Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο για τα επεισόδια της σειράς
Επιπλέον, όλα πρέπει να γίνουν με άκρα μυστικότητα, καθώς τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται πολύ για την κατάσταση της υγείας του κ. Τζιχάν. Αργότερα, ο Τιμούρ ανακαλύπτει ότι η κόρη του όχι μόνο δεν σταμάτησε να κάνει παρέα με την κόρη της Ρενγκίν, αλλά πλέον η Πάρλα έρχεται και στο σπίτι τους…






Τρίτη 16/7/2024 – Επεισόδιο 12: Ο Πρόεδρος του νοσοκομείου αποφασίζει να αφήσει τον ίδιο τον κ. Τζιχάν να επιλέξει ποια μορφή αγωγής θέλει να ακολουθήσει. Ο κ. Τζιχάν, πιεσμένος συναισθηματικά από την όλη κατάσταση, εξομολογείται τους φόβους του στην πάντα γλυκιά και προσιτή Μπαχάρ. 
Όμως κάποιος τους παρακολουθεί κρυφά και σε λίγο όλη η χώρα μαθαίνει από την τηλεόραση ότι ο διάσημος επιχειρηματίας είναι βαριά άρρωστος! Όλοι κατηγορούν τη Μπαχάρ, όμως πολύ σύντομα εκείνη θα δεχθεί άλλο ένα, ακόμα βαρύτερο πλήγμα…
Για την αρχική σελίδα «Bahar – Καινούργια Αρχή» πατήστε ΕΔΩ

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: