Μια μελέτη έδειξε ότι ο άνθρωπος μπορεί να απολαύσει το κρασί έως και 15% περισσότερο, αν ταυτόχρονα
πίνει και ακούει το σωστό είδος της μουσικής.
H μελέτη, από μια ομάδα με επικεφαλής τον Charles Spence, καθηγητή πειραματικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αντιστοίχισε γεύσεις όπως η γλυκιά και η ξινή με ακουστικές παραμέτρους όπως ο τόνος και ο ρυθμός.
«Ο εγκέφαλος επηρεάζεται από το περιβάλλον»
Ανακάλυψαν, λοιπόν, ότι ο εγκέφαλος, και επομένως η γεύση, επηρεάζεται από
ολόκληρο το άρθρο εδώ
seleo.gr-Lifestyle