Συστατικά:
80 γραμμάρια ζάχαρη
250 γραμμάρια αλεύρι ρυζιού
100 γραμμάρια κομματάκια σοκολάτας
70 ml σπορέλαιο
2 αυγά
Προετοιμασία:
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να γίνει ένα μίγμα κρεμώδες και αφράτο. Στη συνέχεια προσθέτετε το αλεύρι ρυζιού κοσκινισμένο και ανακατεύετε καλά το μίγμα. Επίσης, ρίχνετε το λάδι και τα κομματάκια σοκολάτας. Αφού τα ανακατέψετε καλά, δώστε στη ζύμη ένα κυλινδρικό σχήμα και κόψτε τη σε σχήμα cookies με ένα μαχαίρι. Τοποθετήστε τα cookies σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και ψήστε τα στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό