Διάσημος ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και παραδόθηκε

Διάσημος ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και παραδόθηκε
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για τον ηθοποιό Μάικλ Τζέις, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα έντρομα μάτια των δύο του παιδιών.
Ο 51χρονος, που είχε παίξει τον χαρακτηριστικό ρόλο του αστυνομικού στην τηλεοπτική σειρά TheShield, αλλά υποδύθηκε στον κινηματογράφο με επιτυχία τον Μάικλ Τζόρνταν, φαίνεται να ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας του, παίρνοντας τηλέφωνο τους αστυνομικούς και αναφέροντας «Πυροβόλησα τη σύζυγό μου».
Εκτός, όμως, από αυτό, νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Τζέις να έχει «βρώμικο» παρελθόν, λίγο πριν σκοτώσει τη δεύτερη σύζυγό του, Έιπριλ. Ο πρώτος του γάμος με την Τζένιφερ Μπίτερμαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε συνεχείς καβγάδες, με αποτέλεσμα εκείνος να βιαιοπραγεί εναντίον εκείνης. Μάλιστα η επίσημη αιτία του διαζυγίου θέλει τον ηθοποιό να επιχείρησε να πνίξει την γυναίκα του, κολλώντας την στον τοίχο, ενώ ο 6χρονος γιος τους ήταν «παρών» στο σκηνικό, ενώ μετά από χρόνια την είχε απειλήσει και πάλι με θάνατο, με αφορμή τη διαφωνία τους για την επιμέλεια του παιδιού τους.
Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό έγινε, δυστυχώς, πραγματικότητα στην δεύτερη σύζυγό του με την οποία ήταν 9 χρόνια μαζί και είχαν τρία παιδιά. Σύμφωνα, με τις αστυνομικές αρχές, ο ακριβής λόγος του τραγικού περιστατικού δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, ενώ πολλοί μιλούν για οικονομικά προβλήματα που τους έφεραν στο «αμήν».


peoplegreece.com

 

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: