Ίσως ο Ωραιότερος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς με την πιο επιτυχημένη Συνταγή και Δίχρωμος!!
Έχετε Δοκιμάσει Δίχρωμο Σιμιγδαλένιο Χαλβά με την παραδοσιακή συνταγή της Γιαγιάς αλλά και με μια μικρή πινελιά Σοκολάτας έτσι γιατί μας αρέσει η Σοκολάτα. Σουυυυυυύπερ εκπληκτός , λίγο πειραγμένη συνταγή για τον ωραιότερο Σιμιγδαλένιο χαλβά Δίχρωμο με τις τέλειες αναλογίες για σούπερ επιτυχία και γεύση!!!
Δίχρωμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Απόλαυση !!!
Για το Σιρόπι
970 γρ Νερό
540 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
2 Ξυλάκια κανέλα
2 κουτ σούπας χυμό λεμονιού
Ξύσμα απο μισό Λεμόνι
Ξύσμα απο ένα Πορτοκάλι
1/4 κουτ γλυκού Γαρύφαλλο Σκόνη
1/2 κουτ γλυκού Κανέλα Σκόνη
Λίγο Μοσχοκάρυδο
1 βανίλια
Για τον Χαλβά
340 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό
130 Σησαμέλαιο ή Ηλιέλαιο ή Ελαφρύ Ελαιόλαδο
70 γρ Λιωμένη Σοκολάτα Κουβερτούρα
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ — https://youtu.be/jxA_piQKbDY?si=Rrctazqz15cKdjt5
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com