Η λεπτή γεύση της καβουρόψιχας σε μια υπέροχη δροσερή σαλάτα που γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα.
Υλικά (για 4 άτομα)
- 250 γρ. ψίχα καβουριού ή σουρίμι (απομίμηση καβουριού)
- 2 κ.σ. γιαούρτι
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- 5 κ.σ. καλαμπόκι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- χυμό από 1 λεμόνι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε καλά με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα.
- Προσθέτουμε τη σος γιαουρτιού στο πρώτο μπολ και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί. Πριν τη σερβίρουμε, βάζουμε το μπολ σκεπασμένο στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα ώστε να ενωθούν καλά οι γεύσεις.
Πηγή: arttable.gr
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό