Υλικά
- 300 γρ μπισκότα πτι μπερ
- 150 γρ βούτυρο
- 500 γρ κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
- 400 γρ maskarpone
- Μισό κιλο βατόμουρα
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκοτακια και τα τσιγαριζουμε στο τιγανι για λίγο με το βούτυρο.
Το στρώνουμε σε ταψάκι τσέρκι
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος προσθέτουμε και το maskarpone και το ρίχνομαι πάνω στα μπισκότα
Αφήνουμε για λίγο να παγώσει και ρίχνουμε την μαρμελάδα και το αφήνουμε για 3 4 ώρες στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!!
Lindita Tomorri Pouriki
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό