Βάζουμε 3 σειρές δηλαδή την μια πάνω στην άλλη στο τάπερ μουσκεύοντας τα λίγο με λίγο γάλα!
Κάνουμε μια κρέμα βανίλιας με 1 κιλό γάλα,6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 100 γραμμάρια κορν φλάουρ και την ρίχνουμε πάνω!
Ξανά τοποθετούμε ξανά μπισκότα με τον ίδιο τρόπο και κάνουμε και μια κρέμα πορτοκαλιού:
Βάζουμε 3 φλυτζάνια τσαγιού πορτοκαλάδα στην κατσαρόλα με 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ανακατεύουμε και ρίχνουμε μέσα διαλυμένο 100 γραμμάρια κορν φλάουρ το οποίο διαλύσαμε σε μισό φλυντζάνι τσαγιού πορτοκαλάδα!
Όποτε μόλις πήξει το κατεβάζουμε και το ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα!Μόλις κρυώσει το τοποθετούμε ψυγείο!
Tzeni Tsanaktsidou
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό