Υλικά
- 150 ml γάλα φρέσκο
- 1 φακελάκι ξερή μάγια
- 100 γραμμάρια βούτυρο
- λίγο αλάτι
- λίγο ζάχαρη
- 500 γραμμάρια αλεύρι
- ντομάτα
- πιπεριά
- φέτα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ 150 ml γάλα φρέσκο χλιαρό,ρίχνουμε μέσα 1 φακελάκι ξερή μάγια και το ανακατεύουμε συνεχίζουμε ρίχνοντας 100 γραμμάρια βούτυρο μαλακό,λίγο αλάτι,λίγο ζάχαρη και 500 γραμμάρια αλεύρι ανακατεύουμε και ρίχνουμε νερό χλιαρό ώσπου να γίνει μια αφράτη ζύμη να μην κολλάει!
Σκεπάζουμε την ζύμη για 30 λεπτά και στην συνέχεια παίρνουμε λίγη λίγη και ανοίγουμε φυλλαράκια τα οποία τους δίνουμε το σχήμα!
Μέσα προσθέτουμε,
Τα αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο φούρνο για 30 λεπτά!!!!!!!!!!!!
Tzeni Tsanaktsidou
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό