Υλικά
- 5 κούπες του νεσκαφε γάλα.φρέσκο
- 1 βανίλια
- 1 και 1/2 κούπα του νεσκαφε σιμιγδάλι
- 1 και 1.2 κούπα του νεσκαφε ζάχαρη
- 4 αυγά
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- (αυτά για το τέλος 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, 5 κουταλιές της σούπας κανέλα)
Εκτέλεση
Στην κατσαρόλα βάζουμε γάλα, σιμιγδάλι, βούτυρο και ανακατεύουμε!
Το κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά και λίγο ξύσμα λεμονιού!
Βουτυρώνουμε το ταψί μας, το πασπαλίζουμε με μπόλικο σιμιγδάλι παντού, ρίχνουμε την κρέμα και από πάνω προσθέτουμε ζάχαρη, κανέλα!
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα σε αντιστάσεις!!!
Tzeni Tsanaktsidou
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό