Υλκά για 20 τεμάχια
- 1/2 πλάκα μαργαρίνη
- 2 Κουτιά γάλα εβαπορέ η 500 γρ φρέσκο γάλα
- 2 σοκολάτες κουβερτούρες 250 γρ
- 8 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
- 7 κουταλιές σούπας κορν φλαουρ
- 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
- Για την σαντιγί και για 20 τεμάχια
- 1 σακουλάκι σαντιγί μόρφατ με μια κούπα φρέσκο κρύο γάλα και χτύπημα για 4 λεπτά στο μίξερ
Εκτέλεση
Μέσα σε κατσαρόλα λιώνω το βιταμ ρίχνω το γάλα τις σοκολάτες την ζάχαρη και τέλος το κορν φλαουρ διαλυμένο με λίγο γάλα μόλις πήξει αποσύρω από την φωτιά και σπάω μικρά κομματάκια τα μπισκότα τα ανακατεύω όλα μαζί και βάζω το γλυκό σε κυπελλάκια !!Διακοσμισα με σταγονες σοκολατας και ωραιες ζουμερες φραουλες που ειχα βαλει απο βραδυς στην ζαχαρη και εβγαλαν το σιροπακι τους!!
Για βάση αγόρασα από το Σ.Μ κορμό σοκολάτας 7 DAYS έκοψα φετούλες και έβαλα κάτω κάτω!!!
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό