Εύκολο παγωτό με γεύση αυθεντική καϊμάκι!!



Υλικά

  • 1 ζαχαρούχο
  • 1 Ermol
  • 2 κουταλιές μελί για να μην πιάσει κρυστάλλους το παγωτό
  • 2 κουταλιές σούπας υποβρύχιο με γεύση μαστίχας

Εκτέλεση

Στο μίξερ χτύπησα πρώτα το Ermol για 8 λεπτά
έριξα μετά το ζαχαρούχο..χτύπησα για άλλα 3 λεπτά και έριξα μέσα το μέλι και την μαστίχα..!!
Η μαστίχα πρέπει να διαλυθεί καλά μέσα στο μίξερ γιατί είναι σκληρή …θέλει λίγο προσπάθεια….Είναι δύσκολη να λιώσει  όμως εγώ επέμενα λιγάκι και με την βοήθεια ενός κουταλιού που την είχα στριμώξει ανάμεσα εκεί που γυρνούσαν του μίξερ οι γάντζοι τα κατάφερα και διαλύθηκε χιχι!!
Απλώθηκε σε όλο το παγωτό

Και στο τέλος έβαλα μπισκοτάκια και έριξα και λίγο βυσσινάδα

Έγινε σούπερ !!

Gogo Samiou



Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: