Εύκολο συνοδευτικό και νόστιμο για το τραπέζι !!! Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια!!!


Υλικά

  • 500 γρ. παντζάρια
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 250 γρ. γιαούρτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.γ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. καρύδια, χοντροκομμένα


Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα παντζάρια με αρκετό νερό ώστε να τα σκεπάζει και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν.

Τα καθαρίζουμε αφού κρυώσουν πρώτα .

Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ξύδι, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και τη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα παντζάρια και τα καρύδια και ανακατεύουμε.

Βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να δέσουν τα υλικά


Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: