Έγραψε ιστορία ο Verstappen – Καταστροφή για τις Mercedes! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, είναι γεγονός!

Ο Max Verstappen στο ντεμπούτο του με την Red Bull κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Gran Prix της Ισπανίας και να γίνει ο νεότερος οδηγός στην ιστορία της Formula 1, που κατακτά την καρό σημαία!

Ο Ολλανδός πιλότος, σε ηλικία μόνος 18 ετών κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

*********************

Ο αγώνας με… μια ματιά:

Καταστροφική μέρα για τις δύο Mercedes!

Με το που έσβησαν τα κόκκινα φώτα, ο Nico Rosberg κατάφερε να προσπεράσει τον πρωτοπόρο Lewis Xamilton, όμως η συνέχεια ήταν καταστροφική και για τις δύο Mercedes!

Ο Βρετανός πιλότος, στην προσπάθεια του να περάσει τον Γερμανό, ο οποίος από την πλευρά υπερασπίστηκε τη γραμμή του, βρέθηκε εκτός «πατώντας» στο χορτάρι και στην προσπάθεια του να μπει ξανά στην πίστα βρήκε από πίσω τον ομόσταβλό του, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο αγώνας και των δύο οδηγών της Mercedes, πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στην πίστα της Ισπανίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ!

.

Το συγκεκριμένο γεγονός εκμεταλλεύτηκε ο Daniel Ricciardo με Red Bull, o οποίος από το… πουθενά βρέθηκε να οδηγάει την κούρσα, έχοντας πίσω του τον ομόσταβλό του Max Verstappen, ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση ακλουθούσαν οι Vettel και Raikkonen με Ferrari!

Ricciardo και Verstappen…

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς όσο περνούσαν οι γύροι οι στρατηγικές των ομάδων έφεραν τα… πάνω κάτω στην κατάταξη!

Οι Verstappen και Raikkonen έχοντας πραγματοποιήσει από ένα λιγότερο pit stop σε σχέση με τους ομόσταβλούς τους, έδιναν τη δική του μάχη για την πρώτη θέση!

Ο μόλις 18χρονος Ολλανδός πιλότος της Red Bull, κρατούσε με νύχια και με δόντια την πρωτιά, την οποία κατάφερε να διατηρήσει μέχρι το τέλος του αγώνα!

Είναι πλέον γεγονός! Ο Max Verstappen έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία της Formula 1!

Έγραψε ιστορία ο μικρός Verstappen που σε μια μέρα έγινε ΜΕΓΑΛΟΣ!

Στη δεύτερη θέση, με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο τερμάτισε ο Kimi Raikkonen, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Sebastian Vettel, με την Ferrari να μειώνει τη διαφορά από την Mercedes!

Δεύτερος ο Kimi!

Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Daniel Ricciardo, ο οποίος έναν γύρο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, είδε το πίσω αριστερό του ελαστικό να κλατάρει, όμως παρόλα αυτά κατάφερε να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση, με τις Red Bull να κάνουν το 1-4 και να δείχνουν ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση!

ΥΓ: Έπρεπε να εγκατελείψουν και οι δύο Mercedes για να δούμε έναν εντυπωσιακό αγώνα; Αυτό κάτι σημαίνει!

Περισσότερα σε λίγο!

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: