Υλικά:
- 1 1/2 φλιτζάνια βραστό νερό
- 1 φλιτζάνι πλιγούρι
- 1/4 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
- Ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
- 1 στήθος κοτόπουλου
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δυόσμου
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- 1 αγγούρι, κομμένο σε κύβους
- 2 φλιτζάνια τοματίνια κομμένα στη μέση
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ βάζουμε το πλιγούρι μαζί με βραστό νερό.
- Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το λάδι και το αλάτι. Καλύπτουμε το μπολ για περίπου 1 ώρα.
- Ψήνουμε το κοτόπουλο για 35-40 λεπτά στο φούρνο.
- Το κόβουμε σε κομματάκια και το προσθέτουμε στο ταμπουλέ.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα και το κρεμμυδάκι, το δυόσμο, το μαϊντανό, το αγγούρι και τα τοματίνια.
Originally posted 2016-02-27 10:00:36.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό