Επίσημα Εγκαίνια Νέων Εγκαταστάσεων της SUZUKI MARINE

Η SUZUKI MARINE γιόρτασε τα επίσημα εγκαίνια των νέων της εγκαταστάσεων στη Λεωφόρο Κηφισού 29, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή για την Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημου εισαγωγέα των εξωλέμβιων μηχανών SUZUKI MARINE στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στην εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της.

Η Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., υποδέχτηκε αντιπροσώπους, συνεργάτες, εκπροσώπους του Τύπου καθώς και στελέχη της εταιρείας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον νέο χώρο, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία στους πελάτες, παρέχοντας περισσότερες επιλογές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Στις νέες εγκαταστάσεις είναι συγκεντρωμένες όλες τις δραστηριότητες του Marine Division της Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., συμπεριλαμβανομένων της Έκθεσης, των Ανταλλακτικών, του Συνεργείου, και των Αποθηκών Μηχανών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα στελέχη της Διοίκησης, είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στην δέσμευση της εταιρείας για παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες, καθώς και τη συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και βελτίωση. Τονίστηκε επίσης η σημασία της μετεγκατάστασης για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

Λόγο απηύθυνε ο κ. Τάκης Θεοχαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., ο οποίος έκανε μια ανάδρομη στην πλούσια ιστορία του Marine Division της εταιρείας. Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και η Suzuki Motor Co. διατηρούν πάνω από 40 χρόνια άριστες επαγγελματικές σχέσεις. Ο κ. Τάκης Θεοχαράκης ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος Εμπορικό Διευθυντή του Marine Division, κ. Κων. Μαρκουλάκη,  ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του Τμήματος τα τελευταία  28 χρόνια. Καλωσόρισε επίσης τον νέο Διευθυντή του Τμήματος, κ. Βασίλη Μέξα του οποίου σκοπός είναι να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Marine Division. Κλείνοντας τον λόγο του, έθεσε τους στόχους για το μέλλον.

Τις εξωλέμβιες SUZUKI, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων και συναφών ειδών, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά. Ειδικά για τη SUZUKI MARINE, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα, το οποίο, εκτός από τις εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων του, διαθέτει οργανωμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το MARINE DIVISION της ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο καλύπτει όλη την Ελλάδα. Τα στοιχεία επικοινωνίας με τη SUZUKI ΜΑRINE είναι τα εξής:

 

SUZUKI MARINE Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Λεωφ. Κηφισού 29, Αιγάλεω, τ.κ. 122 42

Τηλέφωνο:  210 48 33 328

http://www.suzuki-marine.gr

 

 

Επίσημα Εγκαίνια Νέων Εγκαταστάσεων της SUZUKI MARINE gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: