Ένα Φιλιππινέζικο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, δημιούργησε ένα πολυτελές ντόνατ επιστρωμένο με χρυσό, εμποτισμένο με Cristal σαμπάνια και πασπαλισμένο με νιφάδες χρυσού 24 καρατίων, με κόστος ντουζίνας
$ 1.200 (£ 818).
Το Μανίλα Social Club στο Williamsburg, Μπρούκλιν, είναι γνωστό για τα μωβ «Ούμπε» ντόνατς, τα οποία είναι γεμισμένα με μαρμελάδα Ube, που προέρχεται από την πολτοποίηση μωβ γλυκοπατάτας, ένα κοινό συστατικό σε Φιλιππινέζικα επιδόρπια.
Η τελευταία δημιουργία του, το Golden Cristal Ube Doughnut, είναι καλυμμένο με γλάσο από Cristal σαμπάνια και γεμισμένο με
συνέχεια στο krasiagr.com
seleo.gr-Lifestyle