Εστιατόριο της Νέας Υόρκης δημιούργησε χρυσό ντόνατ αξίας $ 100 με σαμπάνια

Ένα Φιλιππινέζικο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, δημιούργησε ένα πολυτελές ντόνατ επιστρωμένο με χρυσό, εμποτισμένο με Cristal σαμπάνια και πασπαλισμένο με νιφάδες χρυσού 24 καρατίων, με κόστος ντουζίνας

$ 1.200 (£ 818).

Το Μανίλα Social Club στο Williamsburg, Μπρούκλιν, είναι γνωστό για τα μωβ «Ούμπε» ντόνατς, τα οποία είναι γεμισμένα με μαρμελάδα Ube, που προέρχεται από την πολτοποίηση μωβ γλυκοπατάτας, ένα κοινό συστατικό σε Φιλιππινέζικα επιδόρπια.

Η τελευταία δημιουργία του, το Golden Cristal Ube Doughnut, είναι καλυμμένο με γλάσο από Cristal σαμπάνια και γεμισμένο με 

συνέχεια στο krasiagr.com

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: