Ευρωεκλογές στο STAR (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Με αξιοπιστία, εγκυρότητα, ταχύτητα και τεχνικά προηγμένο τρόπο παρουσίασης, η Διεύθυνση Ειδήσεων του Star ετοιμάζει μια ξεχωριστή βραδιά για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου.

H εκλογική βραδιά θα ξεκινήσει στις 18.00 ακριβώς. Η Διευθύντρια Ειδήσεων και κεντρική παρουσιάστρια Μάρα Ζαχαρέα θα δώσει τον λόγο στους δημοσιογράφους του σταθμού, ώστε να μεταφέρουν τον παλμό από τα σημεία των εξελίξεων, λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες.
Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης βρίσκονται και οι έγκυρες ανταποκρίτριες του Star από την καρδιά της Ευρώπης, η Μαρία Ψαρρά από τις Βρυξέλλες και η Μαρία Δεναξά από το Παρίσι.
Η βραδιά έχει δύο σημαντικά ορόσημα. Την ανακοίνωση του Εxit poll ακριβώς στις 19.00 με τη βοήθεια της GPO και του Διευθυντή Ερευνών Αντώνη Παπαργύρη και την εκτίμηση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος και της κατανομής των εδρών από το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Singular Logic λίγο πριν τις 21.00.
Με τη βοήθεια του πολιτικού αναλυτή του Star, Γιώργου Ευγενίδη θα αναλυθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του exit poll και θα παρουσιαστούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Για τη σωστή ενημέρωση των τηλεθεατών θα αναπτυχθούν περισσότερες από 10 ζωντανές συνδέσεις με τα επιτελεία των κομμάτων και το Υπουργείο Εσωτερικών. Στο στούντιο του Star εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, δημοσιογράφοι και ειδικοί αναλυτές θα αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα της κάλπης.
Ιδιαίτερη έμφαση στην εκλογική βραδιά θα δοθεί στα προηγμένα γραφικά του Star και το σύστημα AR, που θα κάνουν πιο εύκολη την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων με ευδιάκριτα τα εκλογικά ποσοστά, χωρίς περιττές πληροφορίες και στοιχεία που μπερδεύουν τον τηλεθεατή…
Την πορεία της εκλογικής διαδικασίας, όσο οι κάλπες είναι ακόμα ανοιχτές, θα καταγράψει το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Τσαμούρη στις 15.00 ακριβώς.
Στη σκηνοθεσία της εκλογικής βραδιάς ο Σάκης Σιάρκος, στο κοντρόλ της μετάδοσης ο Ηλίας Παπανικολάου, στην οπτικοποίηση η Χριστιάννα Χαλκιοπούλου και στη δημιουργική αναπαράσταση των δεδομένων ο Άγγελος Μανωλάκος, η Νατάσσα Κιουτσούκη και η Τζίνα Κατρίτση.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: