- Κάνουμε ένα πολύ ωραίο
2. Αγοράζουμε όσα ρόδια θέλουμε, τα καθαρίζουμε, βάζουμε τους σπόρους, μέσα σε μικρά σακουλάκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη για να έχουμε όλο το χρόνο για να τους βάζουμε στις σαλάτες, στα γλυκά και στους χυμούς.
3. Στύβουμε τα ρόδια και έχουμε έναν θρεπτικό χυμό (πίνετε σκέτος ή ανάμικτο με πορτοκαλί)
Συντήρηση του χυμού
O χυμός μπορεί να μείνει φρέσκος στο ψυγείο για λίγες μέρες, αλλά η κατάψυξη επεκτείνει τη διάρκεια της ζωής του για αρκετούς μήνες (τα βάζουμε σε μικρά τάπερ ή μπουκαλάκια και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη έτσι ώστε να αποψύχουμε μικρές ποσότητες χυμού)
4. Μπορούμε πολύ εύκολα να τα κάνουμε ζελέ ρόδι
5. Σιρόπι για το παγωτό και τα γλυκά μας
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό