Υλικά:
- 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κ.σ. κορνφλάουρ
- 2 κ.σ. κάρυ
- ξύσμα και χυμό από 2-3 λάιμ
- 120 γρ. sauce σόγιας
- 50 γρ. κάσιους
- 300 ml νερό
- 1-2 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση:
- Σ ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το κάρυ, το κορνφλάουρ και το χυμό από το λάιμ
- Τεμαχίζουμε σε μικρά κυβάκια το φιλέτο κοτόπουλο και το μαρινάρουμε στο μείγμα με το κάρυ.
- Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι αντικολλητικό, λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Αφού κάψει προσθέτουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να πάρει χρόνια και από τις δύο πλευρές.
- Προσθέτουμε τα κάσιους, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη σόγια και το νερό.
- Ανακατεύουμε να δέσει η σάλτσα και αφού απομακρύνουμε το τηγάνι από την φωτιά προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό