Το ζαχαρούχο γάλα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε αρκετά γλυκά, αλλά τρώγεται ακόμη και σκέτο στις μεγάλες λιγούρες. Δες πως θα το φτιάξεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.
Υλικά
- 3/4 φλιτζανιού γάλα σε σκόνη
- 3/4 φλιτζανιού άχνη ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε την ζάχαρη και το γάλα.
- Πρόσθεσε το ζεστό νερό στο μίγμα.
- Και το ζαχαρούχο σου είναι έτοιμο!
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό