10 λεπτά είναι αρκετά για να φτιάξεις ένα γευστικό σουφλέ τυριών
Υλικά:
- 4 αυγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια)
- 300 γρ. γάλα
- 60 γρ. κεφαλοτύρι
- 60 γρ. γραβιέρα
- 60 γρ. κασέρι
- 60 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 60 γρ. αλεύρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε με προσοχή όλο το αλεύρι.
Αλατίζουμε και ρίχνουμε πιπέρι.
Προσθέτουμε σιγά- σιγά το γάλα και ανακατεύουμε απαλά.
Βάζουμε τους κρόκους και τα τυριά στο μείγμα.
Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα με απαλές κινήσεις.
Χωρίζουμε σε μικρά φορμάκια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό