Γιατί το αλκοόλ δίνει πολλές φορές αυτή τη μυστηριώδη αίσθηση καψίματος στη γλώσσα, τον ουρανίσκο & τον φάρυγγα; Ακόμα και τα πιο ποιοτικά ποτά, που περιέχουν
αιθανόλη μεταδίδουν ενίοτε μια αίσθηση καψίματος στο στόμα σας.
Το ίδιο συμβαίνει και με το κρασί, μόνο που η κάψα αυτή χάνεται από το γενικότερο σύνολο οξύτητας, τανίνων, φρούτων κ.ο.κ. Μπορεί να χάνεται αλλά υπάρχει. Την επόμενη φορά που θα πιείτε ένα Cabernet ή ένα Syrah, προσέξτε την ζεστασιά που αρχίζει να ανεβαίνει καθώς σιγοπίνετε.
Όσο μεγαλώνουμε,
συνέχεια στο krasiagr.com
seleo.gr-Ygeia