Είναι συνηθισμένη πρακτική να αποθηκεύει κάποιος το μπουκάλι της βότκας / τζιν στο ψυγείο ή στην κατάψυξη αλλά ποτέ δεν έχουμε δει ένα ουίσκι στο ψυγείο. Δεδομένου ότι η βότκα δεν παγώνει πραγματικά (τουλάχιστον στους καταψύκτες του εμπορίου), συνήθως την βάζουμε στη κατάψυξη για να
είναι δροσερή και αναζωογονητική όταν την σερβίρουμε. Είναι λογικό – γιατί να μην κάνουμε το ίδιο για το ουίσκι;
Όταν βάζουμε ένα οινοπνευματώδες στο ψυγείο, αυτό γίνεται καλύτερο. Καθώς μειώνεται η θερμοκρασία, αυξάνεται το ιξώδες/πάχος) ενός υγρού. Αυτό σημαίνει ότι αν βάλουμε για λίγο τη βότκα στη κατάψυξη, θα
ολόκληρο το άρθρο στο krasiagr.com
seleo.gr-Lifestyle