Ινδοκάρυδο Σιροπιαστό – Γλυκό με Ινδοκάρυδο Εύκολο Αυθεντική Συνταγή για Γλυκό Ταψιού με το Κερασάκι!!!
Συστατικά
Αλευρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 350 γρ.
Ινδική Καρύδα τριμμένη 200 γρ
Αβγα 6 μεσαίου μεγέθους
Βουτυρο λιωμένο 250 γρ.
Γάλα Φρέσκο 250 ml
Ζαχαρη 200 γρ.
Μπεικιν παουντερ 20 γρ.
Βανίλιες 2 καψουλακια
Ινδική Καρύδα (για πασπάλισμα) 50 γρ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ζαχαρη 750 γραμμάρια
νερο 750 ml
βανιλια 2 τεμ
χυμό λεμόνι απο μισο λεμονι
φλούδα λεμονιού απο μισό λεμόνι
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ –> https://www.youtube.com/watch?v=hTYgBoq86oQ
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com