Το πιο απλό , το πιο δροσερό , το πιο γρήγορο , το πιο δημοφιλές , το πιο αγαπημένο γλυκό ψυγείου…που όλοι το ξέρουμε και το θυμόμαστε από παιδιά. Η επίσημη εκδοχή του είναι με σιροπιασμένο παντεσπάνι , κρέμα ζαχαροπλαστικής , ποικιλία φρούτων και ανάλογο άρωμα ζελέ…αλλά είναι κι εκείνες οι φορές που ενώ βαριόμαστε να ασχοληθούμε….θέλουμε να έχουμε στο ψυγείο ένα γλυκό . Τότε με λίγα σαβαγιάρ , κρέμα άνθος αραβοσίτου , λίγα φρούτα και ζελέ ετοιμάζουμε ένα δροσερότατο γλυκό και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Δείτε το :
Υλικά
- 1 πακέτο σαβαγιάρ
- Λίγο φρέσκο γάλα και λίγο λικέρ κεράσι η ότι άλλο ποτό.
- 2-3 κουταλιές σούπας σιρόπι από γλυκό κεράσι
- 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου Γιώτης και το ανάλογο γάλα που γράφει στην συσκευασία
- 2 φακελάκια ζελέ κεράσι άρωμα
- 1 κούπα τσαγιού μαρασκίνο κερασάκια κομμένα στην μέση.
Originally posted 2017-06-01 16:17:32.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό