Goodyear: Το νέο στρατηγικό λανσάρισμα στο Vector 4Seasons Gen-3 με 29 νέα SKUs

Η Goodyear έχει αποφασίσει στρατηγικά να ενισχύσει τη θέση της με το Vector 4Seasons Gen-3. Η νέα σειρά καλύπτει πλέον μεγέθη ελαστικών έως 22 ίντσες. Οι επικεφαλής της εταιρίας στην απόφαση αυτή κατέληξαν βλέποντας την αύξηση της ζήτησης για ελαστικά όλων των εποχών.

Η επέκταση της σειράς θα εισαγάγει 29 νέα SKU, 17 από τα οποία είναι 19 ιντσών και άνω για να καλύψει νέα οχήματα με μεγάλους, premium τροχούς, που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε προτιμήσεις.

Αυτή η τάση ενισχύει την πρόταση του Goodyear Vector 4Seasons στην αγορά. Το ελαστικό έχει τελειοποιηθεί για να ταιριάζει στα πιο πρόσφατα οχήματα όπως το Audi SQ8 e-tron και το Ford Explorer, καθώς και σε δημοφιλή μοντέλα όπως το Polestar 2 και η BMW X3. Παράλληλα, είναι έτοιμο για ηλεκτρικά οχήματα χάρη στη χαμηλή αντίσταση κύλισης και τα χαρακτηριστικά θορύβου του, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για τα Volkswagen ID.Buzz και ID.7.

Το Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 είναι ένα ευρωπαϊκό ελαστικό με πιστοποίηση Three-Peak Mountain Snowflake (3PMSF) με εξαιρετικές καλοκαιρινές και χειμερινές επιδόσεις. Η τεχνολογία μέσα στο ελαστικό το βοηθά να έχει καλό κράτημα σε βρεγμένες, χιονοπτώσεις και παγωμένες συνθήκες, χάρη σε ένα πρωτοποριακό σχέδιο πέλματος, το οποίο δεν διακυβεύει την απόδοση στο στεγνό, ενώ λόγω του υλικού του  μπορεί να λειτουργήσει σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.

Το ελαστικό διαθέτει επίσης τεχνολογία Goodyear SealTech σε μια σειρά SKU, η οποία έχει σχεδιαστεί για να σφραγίζει αποτελεσματικά εισχωρήσεις στο πέλμα έως και 5 mm, έτσι ώστε το ελαστικό να παραμένει φουσκωμένο μέχρι να μπορέσει να ελεγχθεί από επαγγελματία.

Η τεχνολογία Goodyear SoundComfort έχει αναπτυχθεί για τη μείωση του θορύβου της καμπίνας που σχετίζεται με τα ελαστικά. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του θορύβου κατά 50% (οι δοκιμές έγιναν με ελαστικά  225/55R17 σε VW Passat Alltrack και Ford Kuga και 255/45R18 στο Audi A7)  χάρη σε ένα ηχητικό μαξιλάρι που τοποθετείται στο εσωτερικό του ελαστικού, ιδιαίτερα σημαντικό για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Το Goodyear Vector 4Seasons έχει επίσης δικαιολογήσει τη δημοτικότητά του, κυριαρχώντας σε πολλές δοκιμές ελαστικών συμπεριλαμβανομένης της σπουδαίας διάκρισης στις δοκιμές του Auto Bild που συγκρίνει ελαστικά  για όλες τις εποχές από διάφορους κατασκευαστές.

Η Sonia Leneveu, Διευθύντρια Marketing Consumer Europe, Goodyear, αναφέρει σχετικά με τη σειρά Goodyear Vector 4Seasons Gen-3:

«Είμαστε ικανοποιημένοι που μετά την επιτυχία του Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, το κάνουμε διαθέσιμο σε περισσότερα οχήματα στην premium κατηγορία. Το πιο προηγμένο ελαστικό μας για όλες τις εποχές, το οποίο διαθέτει μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον κλάδο, έχει συμβάλει στη διάδοση των ελαστικών όλων των εποχών σε όλη την Ευρώπη. Ο αριθμός των διαθέσιμων μεγεθών δείχνει ότι η Goodyear βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας των ελαστικών. Αυτή η επέκταση θα επιτρέψει στους πελάτες μας να προσφέρουν το Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 σε πολλούς περισσότερους αγοραστές μέσα από μια διευρυμένη γκάμα οχημάτων, προσφέροντάς τους την αποτελεσματικότητα και την άνεση που αναζητούν».

Goodyear: Το νέο στρατηγικό λανσάρισμα στο Vector 4Seasons Gen-3 με 29 νέα SKUs gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: