H συνταγή της Ημέρας: Ριγκατόνι με λεπτή μπεσαμέλ και παρμεζάνα

Υλικά συνταγής

500γρ. ριγκατόνι ψιλό ή άλλο κοντό ζυμαρικό20γρ. ελαιόλαδο1 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένηγια τη λεπτή μπεσαμέλ

1 λίτρο γάλα ζεστό70γρ. βούτυρο70γρ. αλεύρι1 κ.γ. γεμάτο αλάτι¼ κ.γ. λευκό πιπέρι¼ κ.γ. μοσχοκάρυδοΔιαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos

syntages

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: