Η Ελληνική ομάδα karting με την διεθνή επιχειρηματική ανάπτυξη

Η GSR με μία σύγχρονη μέθοδο προσέγγισης και με σαφή νεανική εσάνς έγινε άμεσα αποδεκτή στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα στο αγωνιστικό karting

Για να πετύχει κάποιος νέος επιχειρηματίας που έχει όνειρα και φιλοδοξίες πρέπει να είναι σωστά καταρτισμένος στο αντικείμενο που ασχολείται και να εξελίσσεται διαρκώς ώστε να κινείται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ριζικές μεταρρυθμίσεις της αγοράς διασφαλίζουν με αυτό τον τρόπο την οικονομική της ανάπτυξη αλλά και την ευημερία.

Ως παράδειγμα θα αναφέρουμε την GSR (Galatsis Sotiris Racing) που ιδρύθηκε το 2016, από τον Σωτήρη Γαλάτση με δραστηριότητα στο motorsport και ειδικότερα με το αγωνιστικό karting!

Ο 33χρονος σήμερα Σωτήρης Γαλάτσης τόλμησε να επιχειρήσει σε έναν τομέα με περιορισμένη ανάπτυξη στη Ελλάδα, ρισκάροντας το υψηλό κόστος επένδυσης. Η GSR παρουσιάστηκε στο συγκεκριμένο κοινό με μία σύγχρονη μέθοδο προσέγγισης και με σαφή νεανική εσάνς που έγινε άμεσα αποδεκτή!

Παράλληλα το προϊόν ”GSR” μπορεί να χαρακτηριστεί ως ”πιστοποιημένο” στην Παγκόσμια αγορά του motorsport. H επιχείρηση στελεχώθηκε με εξειδικευμένους τεχνικούς, εκπαιδευμένους κόουτς και διοικητικούς ειδικούς στο μάρκετινγκ. Όλοι μαζί, ως μια ομάδα ασχολήθηκαν με το αντικείμενο που σίγουρα αγαπούν.

Σήμερα η  ”GSR” εφαρμόζει ένα πρόγραμμα διεθνών προδιαγραφών και έχοντας τον ανάλογο υποστηρικτικό τεχνικό εξοπλισμό που σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό, αποτελεί ολοκληρωμένη λύση σε όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με το karting.

Ο Σωτήρης Γαλάτσης ως σύγχρονος επιχειρηματίας διέκρινε το οικονομικό κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη και τον ορίζοντα προοπτικής ανάπτυξης και επέκτεινε τις δραστηριότητες της επιχείρησης του και στο εξωτερικό. Ήδη στην Ιταλία, μια χώρα που διακρίνεται για τη προηγμένη Παγκόσμια θέση στο motorsport, η GSR με την υψηλή πιστότητα στο προϊόν που προσφέρει, όχι απλά εισχώρησε αλλά διακρίθηκε και διεκδικεί σημαντικό ποσοστό από τον τεράστιο οικονομικό τζίρο του τομέα!

H επιχείρηση GSR αποτελεί σήμερα έναν σημαντικό παράγοντα της οικονομικής ζωής. Επιπλέον οι συνεργαζόμενοι οδηγοί karting που την επιλέγουν στην Ελλάδα και Ιταλία αποτελούν μια ζωντανή απόδειξη εμπιστοσύνης προς αυτήν!

 

 

 

 

 

 

 

Η Ελληνική ομάδα karting με την διεθνή επιχειρηματική ανάπτυξη gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: