Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας ή 1 κομμάτι ζύμη ψωμιού
- 1 βαζάκι ταχίνι γλυκιά με μέλι
- Λίγη κανέλα
Εκτέλεση
1.Παίρνουμε το ταχίνι και το απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στο ανοιγμένο φύλλο της σφολιάτας ή της ζύμης.
2.Πασπαλίζουμε με κανέλα.
3.Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό και κατόπιν το κόβουμε σε ροδέλες πάχους 2 δαχτύλων.
4.Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί με λαδόκολλα και πιέζουμε με την παλάμη μας να ανοίξουν και να γίνουν πλατιές.
5.Τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσου
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό