Υλικά συνταγής
μπαγκέτα ή ψωμάκι ελαφρώς φρυγανισμένο
1 ντομάτα κομμένη σε καρέ
1 κ.γ. ξύδι λευκό
½ κ.γ. δυόσμος ξερός
1 κονσέρβα τόνος σε νερό
50γρ. σολομός καπνιστός
για τη σως
1 αβοκάντο ώριμο (η σάρκα του)
50γρ. ανθότυρο (ή κάποιο μαλακό άσπρο τυρί)
1 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. σκόνη σκόρδου
λίγο χυμό λεμονιού (1 κ.σ.)
αλάτι
πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
syntages