Υλικά συνταγής…
για τα κεφτεδάκια
500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος500γρ. κιμάς χοιρινός1 αυγό1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο2 φέτες μεγάλες ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα) μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός1 κ.γ. ρίγανη1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο2 κ.σ. ελαιόλαδοελαιόλαδο για το τηγάνι1 κ.σ. κοφτό αλάτι1 κ.σ. κοφτό πιπέριγια το ντιπ δυόσμου
250γρ. γιαούρτι στραγγιστό½ φλιτζ. δυόσμος ψιλοκομμένος2 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
syntages
Tags: ΗΜΕΡΑΣ