Η τελετή απονομής για το Fiat Tipo από το ΑUTOBEST 2016

 

Οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου του Autobest , το Δεκέμβριο επέλεξαν ως «Autobest 2016″ το Fiat Tipo.  Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από 26 δημοσιογράφους του ειδικού τύπου από  26 Ευρωπαϊκές χώρες , συγκεντρώθηκαν πριν από λίγα 24ωρα στο Teatro Vetra στο Μιλάνο για την επίσημη τελετή της απονομής.

Το Fiat Tipo , δεν είναι το αυτοκίνητο που σου κάνει κλικ.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι που το επέλεξαν είπαν ότι ο λόγος που το ψήφισαν ,  είναι η πολύ καλή τιμή που έχει χωρίς να κάνει «εκπτώσεις» στην ασφάλεια και στην ποιότητα.

Το νέο Fiat Tipo  ήρθε πρώτο, μπροστά από τους άλλους τέσσερις φιναλίστ – το νέο Opel Astra, το νέο Hyundai Tucson, το Honda HR-V και το Mazda CX-3 .Το Fiat Tipo το τρίτο μοντέλο της Fiat που κερδίζει  βραβείο  από το Autobest. Tο πρώτο ήταν το Panda (2003) και το δεύτερο ήταν το Linea (2008).

Η τελετή απονομής των βραβείων Autobest 2016 είναι η πρώτη μετά την διεύρυνση της κριτικής επιτροπής, που πλέον περιλαμβάνει ακόμη έντεκα νέα μέλη . Στην πρώτη γενιά του Autobest προστέθηκαν η  Αυστρία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, η   Πορτογαλία, η Ισπανία, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: