Η Toyota πρώτη σε πωλήσεις στην Ελληνική αγορά

Η Toyota βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή στις πωλήσεις. Από τη μια η ποιότητα κατασκευής των αυτοκινήτων και από την άλλη η σωστή πολιτική στις πωλήσεις της την έφεραν το 2015 στην πρώτη θέση.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία τους τρείς  πρώτους μήνες του 2016,  εξακολουθεί να έχει την πρωτιά στις πωλήσεις των Ι.Χ. Σε λίγες ημέρες θα βγούν και τα στατιστικά απο τις πωλήσεις του Απριλίου.

Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να κλείσει η χρονιά και είναι νωρίς για προγνωστικά. Όμως όλα δείχνουν ότι έχει πολύ καλή πορεία και φέτος.

Το 2015 ήταν πρώτη σε σύνολο πωλήσεων στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, πρώτη σε πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων (PCs) και πρώτη σε πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων (LCVs).  Η ΤΟΥΟΤΑ, το  2015, βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου με συνολικές ταξινομήσεις 9.901 αυτοκινήτων.  Πέτυχε 8.866 ταξινομήσεις Ι.Χ που αντιστοιχεί  στο 11.7 % της αγοράς. Στα επαγγελματικά έφτασε τις 1.035 ταξινομήσεις με  ποσοστό 18.3%.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία η  Toyota Ελλάς εκτός από την πρωτιά στις πωλήσεις είχε αύξηση 12,2% στο μερίδιο της στην ελληνική αγορά. Πετυχημένη πορεία είχε και στη δύσκολη κατηγορία της υβριδικής τεχνολογίας. Οι πωλήσεις των υβριδικών μοντέλων (Yaris, Auris, Prius) αυξήθηκαν κατά 140%, το 2015 έναντι του 2014.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: