Κανταΐφι σπέσιαλ !!!



Υλικά

  • 500 γραμμάρια κανταΐφι
  • 300 γραμμάρια καρύδια
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο
  • αγελαδινό βούτυρο

500 γραμμάρια κανταΐφι που το έχουμε ξανοίξει πάρα πολύ καλά, 300 γραμμάρια καρύδια ψιλοκομμένα, 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο!

Παίρνουμε στο χέρι μας κανταΐφι βάζουμε μια κουτάλια της σούπας καρύδι, κανέλα, γαρίφαλο τα οποία τα χουμε σε μπολ ανακατεμένα, το κλείνουμε και το τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι

Ρίχνουμε από πάνω μπόλικο λιωμένο καλό αγελαδινό βούτυρο!

Δηλαδή στο καθένα από 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες!

Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 50 λεπτά!

Σιρόπι

600 γραμμαρια ζάχαρη

400 γραμμάρια νερό

50 γραμμάρια γλυκόζη

Το βράζουμε να δέσει καλά και σιροπιάζουμε τα κρύα κανταιφακια!

Διακοσμούμε με καρύδι!!!!

Το αφήνουμε όλη νύχτα!!!



Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: