Υλικά:
- 1/4 φλιτζάνι μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας κρασί
- Ginger
- 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα στρειδιών
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
- 500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε κομματάκια
- 2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
- 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το μέλι, το κρασί, το ginger, τη σάλτσα στρειδιών και το σησαμέλαιο σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε.
- Το καλύπτουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Ζεσταίνουμε 2 κουταλάκια λάδι στο γουόκ και ρίχνουμε το μείγμα με το κοτόπουλο.
- Προσθέτουμε το σουσάμι και τη σόγια και αφήνουμε για 1 λεπτό στο γουόκ.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και το σερβίρουμε με ρύζι ατμού.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό