Αν το επιχειρήσετε μπορείτε να βάλετε αχλάδια, κεράσια, βερίκοκα, σύκα…αλλά με σταφίδες μουλιασμένες σε ρούμι είναι το αγαπημένο μου…
Υλικά
- 4 αυγά
- 400 γρ, ζάχαρη
- 125 γρ, βιτάμ
- 750 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% έως 10%
- 200 γρ, κρέμα γάλακτος 2 %
- 2 φακελάκια σκόνη για πουτίγκα με γεύση βανίλιας (άνθος αραβοσίτου)
- 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 σφηνάκια αμαρέττο
- 1 βανίλια
- 4 ροδάκινα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια, ή ροδάκινα κομπόστα σε φέτες
Χτυπάμε τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το βιτάμ με την κρέμα, το γιαούρτι, το μπέκιν , τη βανίλια, το αμαρέττο και το άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια.
Κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει μέσα.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό