Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήμουν σε τραγική κατάσταση, αδιανόητος πόνος και απελπισία» (video)

Διαφήμιση – Advertisement

Η Μαρία Σολωμού φιλοξένησε στο κανάλι της στο YouTube την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αναφέρθηκε στην κριτική που είχε δεχθεί την εποχή που υποδύθηκε την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό», που είχε προβληθεί στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Με τη σειρά έκλαψα πάρα πολύ… Ήταν δύσκολα γιατί το υλικό των πρώτων 5 επεισοδίων ήταν ότι «είσαι θεά». Όταν ξεκίνησε να προβάλλεται και η λάσπη ήταν πανταχόθεν για το ίδιο υλικό ήταν ότι «δεν είναι καλό, μιμείσαι». Ήμουν χαζή μάλλον που το έκανα, δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα συνέβαινε. Ήμουν αφελής. Πριν από αυτό ήταν και η Λαμπέτη και είπα «ωραία, εποχής είναι»… Δεν φοβήθηκα καθόλου. Ήταν και η άγνοια της νιότης. Καταλαβαίνω ότι κάτι τους θύμιζε για να μου το πουν…
Μετά έλεγα όχι σε όλες τις προτάσεις… Για πολλά χρόνια σταμάτησα να κάνω τηλεόραση, ενώ υπήρχαν προτάσεις, γιατί ήξερα ότι θα καώ. Και τότε ξεκίνησα τα υπόγεια και επέλεγα πράγματα που θα ξεκολλούσαν από αυτό. Ήθελα να κάνω πράγματα για να πω ότι «παιδιά είμαι κι αυτό». Αν δεν συνέβαινε αυτό, θα είχα καεί.
Θα μπορούσα να μην το είχα κάνει, να το είχα αφήσει στην άκρη. Τη σειρά δεν την είχα δει, έχω δει μόνο trailers και κάποια αποσπάσματα. Ήταν τόσο τραυματικό, είχα πάθει τότε με το έντερό μου μεγάλη ιστορία. Ήμουν συνέχεια στο γύρισμα στην τουαλέτα, με φοβερό πόνο στην κοιλιά μου. Ήμουν σε τραγική κατάσταση. Ούτε νερό δεν μπορούσα να πιώ. Ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν περνούσε με τίποτα με ό,τι φάρμακο κι αν έπαιρνα. Πέρασε όταν τελείωσε η Αλίκη, δηλαδή μέσα σε ένα δίμηνο είχα γίνει καλά…

Πόνος; Αδιανόητος πόνος και απελπισία. Νόμιζα ότι έμεινε κουσούρι… Κλάμα; Στα πατώματα ήμουν. Δεν έβγαινα από το σπίτι τότε, το πήρα πολύ βαριά… Είμαι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι. Είναι καταστροφικό αυτό».

(?)

greek-web-tv.com

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: