Εντυπωσιακό και πεντανόστιμο!
Υλικά
- 500γρ. αλεύρι απ
- μισό φακελάκι μπέικιν παουντερ
- 2,5 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 250γρ. βούτυρο μαργαρίνη
- 4 αυγά
- 1 1/4 φλ. τσαγιού γάλα
- 2 βανίλιες
- 4 κ. σούπας κακάο
- λίγο ξύσμα λεμονιού
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
Μετά προσθέτουμε τις βανίλιες,το ξύσμα,το γάλα και το αλεύρι με το μπέικιν.
Χωρίζουμε το μίγμα στη μέση και προσθέτουμε στο μισό το κακάο και ανακατευουμε μέχρι να γίνει σκούρο.
Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο ένα στρογγυλό ταψάκι 25-30 εκ. και προσθέτουμε εναλλάξ τα μίγματα από μία κουτάλα ίδιου μεγέθους ρίχνοντας το στο κέντρο κάθε φορά χωρίς να κουνήσουμε το ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για μία ώρα περίπου.ανάλογα τον φούρνο
.Δοκιμή με το μαχαίρι!!
Ειρήνη Μουδάτσου
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό