Κινέζικο μοσχάρι με σάλτσα σόγιας!

Είναι μια συνταγή εξπρές που θα σας δώσω. Θέλει κάτι λιγότερο από 20 λεπτά συνολικά ώσπου να βάλετε αυτό το υπέροχο φαγητό στο πιάτο σας, ή στο μπολ σας.

Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες, μη φοβάστε τα υλικά, δοκιμάστε τα, έστω για πρώτη φορά!

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 κομμάτια μοσχάρι φιλέτο
  • 3 κουταλιές σούπας σόγια
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 καρότο
  • 2 κουταλιές σούπας σάλτσα ψαριού nuoc-mâm (στα σούπερ μάρκετ)
  • Λίγους σπόρους σουσάμι
  • 1 κουταλιά σούπας λάδι από σουσάμι
  • Φρέσκο κόλιαντρο
  • Ολα αυτά τα υλικά τα πουλάνε σε σούπερ μάρκετ και ασιατικά καταστήματα

Εκτέλεση

  • Κόψτε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λωρίδες

  • Κόψτε τα φιλέτα σε λωρίδες, κάπως έτσι

  • Σε ένα γουόκ ή σε ένα βαθύ τηγάνι βάλτε το κρέας με το λάδι
  • Ανακατέψτε και αφήστε να ροδίσει για 3 λεπτά το πολύ
  • Ρίξτε τα λαχανικά και αφήστε τα να πάρουν χρώμα όλα μαζί, άλλα 3 λεπτά
  • Ρίξτε τη σάλτσα σόγιας και τη σάλτσα ψαριού, άλλα 3 λεπτά
  • Είναι έτοιμο!
  • Ψιλοκόψτε και ρίξτε από πάνω φρέσκο κόλιαντρο
  • Σερβίρετε με ρύζι κανονικό, με ρύζι μπασμάτι αρωματικό, με νουντλς ασιατικά

Μακαρόνια κινέζικα

Αγοράστε ένα πακετάκι μακαρόνια κινέζικα

Βράστε τα για 5 λεπτά, σε αλατισμένο νερό που βράζει

Σουρώστε τα και κρυώστε τα κάτω από νερό της βρύσης

Βάλτε τα στο γουόκ μαζί με το κρέας και σερβίρετε

Originally posted 2016-02-24 10:30:23.

Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: