Είναι μια συνταγή εξπρές που θα σας δώσω. Θέλει κάτι λιγότερο από 20 λεπτά συνολικά ώσπου να βάλετε αυτό το υπέροχο φαγητό στο πιάτο σας, ή στο μπολ σας.
Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες, μη φοβάστε τα υλικά, δοκιμάστε τα, έστω για πρώτη φορά!
Υλικά για 4 άτομα
- 2 κομμάτια μοσχάρι φιλέτο
- 3 κουταλιές σούπας σόγια
- 1 κρεμμύδι
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 καρότο
- 2 κουταλιές σούπας σάλτσα ψαριού nuoc-mâm (στα σούπερ μάρκετ)
- Λίγους σπόρους σουσάμι
- 1 κουταλιά σούπας λάδι από σουσάμι
- Φρέσκο κόλιαντρο
- Ολα αυτά τα υλικά τα πουλάνε σε σούπερ μάρκετ και ασιατικά καταστήματα
Εκτέλεση
- Κόψτε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λωρίδες
- Κόψτε τα φιλέτα σε λωρίδες, κάπως έτσι
- Σε ένα γουόκ ή σε ένα βαθύ τηγάνι βάλτε το κρέας με το λάδι
- Ανακατέψτε και αφήστε να ροδίσει για 3 λεπτά το πολύ
- Ρίξτε τα λαχανικά και αφήστε τα να πάρουν χρώμα όλα μαζί, άλλα 3 λεπτά
- Ρίξτε τη σάλτσα σόγιας και τη σάλτσα ψαριού, άλλα 3 λεπτά
- Είναι έτοιμο!
- Ψιλοκόψτε και ρίξτε από πάνω φρέσκο κόλιαντρο
- Σερβίρετε με ρύζι κανονικό, με ρύζι μπασμάτι αρωματικό, με νουντλς ασιατικά
Μακαρόνια κινέζικα
Αγοράστε ένα πακετάκι μακαρόνια κινέζικα
Βράστε τα για 5 λεπτά, σε αλατισμένο νερό που βράζει
Σουρώστε τα και κρυώστε τα κάτω από νερό της βρύσης
Βάλτε τα στο γουόκ μαζί με το κρέας και σερβίρετε
Originally posted 2016-02-24 10:30:23.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό