Κλασική Πάστα Αμυγδάλου – Almond Cake!!!



Υλικά

Για την κρέμα

  • 100γρ. ζάχαρη
  • 45γρ. κορν φλάουρ
  • 2 αυγά
  • 500γρ. γάλα
  • 2 βανιλίνες
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 250ml κρέμα γάλακτος

Για το παντεσπάνι 

  • 125γρ. ζάχαρη
  • 5 αυγά
  • 155γρ. αλεύρι
  • 1.5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 βανιλίνες

Για το σιρόπι 

  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κούπα νερό

Για το γαρνίρισμα 

  •  400γρ. αμύγδαλο φιλέ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ



Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: