Υλικά
Για την κρέμα
- 100γρ. ζάχαρη
- 45γρ. κορν φλάουρ
- 2 αυγά
- 500γρ. γάλα
- 2 βανιλίνες
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 250ml κρέμα γάλακτος
Για το παντεσπάνι
- 125γρ. ζάχαρη
- 5 αυγά
- 155γρ. αλεύρι
- 1.5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 2 βανιλίνες
Για το σιρόπι
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα νερό
Για το γαρνίρισμα
- 400γρ. αμύγδαλο φιλέ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό