Καθαρίζεται τα κολοκυθάκια και τα κόβεται σε λωρίδες όπως τις πατάτες ψιλές και το μυστικό είναι το αλάτι λοιπόν αλατίζουμε κανονικά παντού και τα αφήνουμε μια ώρα να βγάλει τα νεράκι
Εγω τα αφήνω και δυο ώρες
Ολα αυτά μέσα σ ένα τάπερ
Μέτα πετάμε το νερό, δεν ξεπλένουμε τα κολοκυθάκια
Ρίχνουμε αλεύρι όπως κάνουμε τα ψάρια και τηγανίζουμε σε λάδι ραφινέ μέχρι να ροδοκοκκινίσουν
Τα τοποθετώ σε δίσκο με χαρτί να ρουφήξουν τα πολλά λάδια
Σας το συνιστώ είναι όπως πάμε σε μια ταβέρνα και τα τρώμε ….την συνταγή την βρήκα στο ίντερνετ ..
Sophi Rene
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό